Ostalo

Katarina i Ozana: Pijana prepelica

Press
2017-02-27 23:00

Sastojci:

4 kom prepelica

0,100 heljde

Prstohvat soli

Prstohvat papra

0,010 brusnica

0,200 bijelog vina

2 manje mrkve

0,020 špeka

Prstohvat šećera

Priprema:

Prepelice začiniti te omotati špekom i zapeći u pećnici. Skuhati heljdu, začiniti i pomiješati s jajima. Brusnice reducirati vinom, mrkvu karamelizirati.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.