Ostalo

Krapci

Press
27.11.2019 10:56

Sastojci:

brašno 200 g

jaje 2 kom

suhi kvasac 1 kom

sol

šećer

buča 300 g

mileram 100 g

kiselo vrhnje 100 g


Priprema:

Od brašna, jaja, vode i kvasca zamijesite tijesto i ostavite ga da se digne. Buču naribajte i posolite pa pričekajte da pusti vodu. Pomiješajte s mileramom i stavite na sredinu razvaljanog tijesta. Rubove tijesta savijte prema sredini pa sve premažite pomiješanim jajem i kiselim vrhnjem.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.