Ostalo

Lički pokušaj

Press
01.11.2017 23:00

Sastojci:

50 g šunke

15 g kobasica

1 dcl crnog vina

10 g svježihžutihmahuna

300 g škripavca

100 g rajčica

100 g paprikebabure

100 g crvenogkupusa

100 g krumpira

50 g suhih vrganja

10 g pelata

Koncentrat rajčice

Peršin

Mrkva

Crveni luk

Priprema:

Grah staviti kuhati te nakon 15 minuta baciti prvu vodu i staviti grah u novu vodu zajedno sa suhim mesom. Narezati luki papriku te prodinstati. Kada luk zažuti, dodati nasjeckano suho meso i nastaviti dinstati te posipati crvenom slatkom paprikom. Cijelu smjesu staviti u grah te nastaviti kuhati. Posoliti i popapriti po želji. Dodati malo crvenog vina, nekoliko mahuna i pelate rajčice. Kada se grah skuha, staviti jedan naribani krumpir da se grah zgusne te servirati grah s narezanim kockicama mesa.

Andrej i Marijan 321kuhaj hrana

Sir tostiramo, luk i mrkvu izdinstamo te dodamo vrganje i propasiramo u kremu. Jabuku narežemo na kockice, zelje na trakice i začinimo maslinovim uljem i limunom.