Ostalo

Martin i Kristijan: Gulaš od konjetine i salata od kruške

Press
27.02.2017 23:00

Sastojci:

0,500 konjetine

0,100 crvenog luka

0,100 žutog luka

3 jaja

0,100 rukole

0,200 glatkog brašna

0,200 crvenog vina

0,150 maslaca

0,300 krušaka

0,050 meda

0,050 badema

Prstohvat soli i papra

0,005 dalmatinske začinske mješavine

0,050 pasirane rajčice

Priprema:

Na poprženi luk dodamo meso i jako zapečemo, dodajemo rajčicu, crno vino, pomalo pirjamo dok meso ne omekša. Rukolu smiksamo u maloj količini vode i pomiješamo s brašnom i jajima. Gustu smjesu prelijemo preko cjedila s većim rupicama u kipuću vodu. Kruške narežemo na tanke ploške i pomiješamo s medom i poprženim bademima.