Ostalo

Martin i Kristijan: Istarski meni

Press
16.02.2017 23:00
Martin i Kristijan, 321 kuhaj

Fuži s tartufima
Napravimo domaću tjesteninu i oblikujemo fuže. Kratko kuhamo fuže te ih dodamo smjesi od vrhnja, maslaca i tartufa. Serviranu tjesteninu još malo ukrasimo ribanim tartufom.

martin i kristijan, 321 kuhaj

Brancin u fornu
Krumpir s povrćem i začinima promiješamo i stavimo na pladanj. Ovisno o veličini brancina, stavljamo ga na pladanj odmah ili malo kasnije. Za vrijeme pečenja podlijevamo malvazijom.

Martin i Kristijan, 321 kuhaj

Fritule

Od jogurta, brašna, jaja, šećera, vanilin-šećera i praška za pecivo te cimeta, limuna i sušenih grožđica napravimo glatku smjesu iz koje uz pomoć žličica oblikujemo fritule u vrućem ulju.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.