Ostalo

Martin i Kristijan: Pileći batci u boji

Press
31.01.2017 23:00

Na pladanj naslažemo pileće batake začinjene curry začinom te ih uz luk i mrkvu stavimo peći i cijelo vrijeme podlijevamo bijelim vinom. Batake serviramo uz provansalski umak od crvenog vina, kečapa, začina i gratiniranog povrća (brokula i tikvice).

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.