Sastojci:
Priprema:
Rebarca narežite na manje komade. Pospite ih Vegetom, soli i paprom te ostavite marinirati. Marinirana rebarca stavite na nauljenu tepsiju i pecite u pećnici zagrijanoj na 180 C oko 30 minuta. Zatim ih prelijte s malo javorova sirupa i još popecite oko 20 minuta da omekšaju. Na masnoći od pečenja (5 žlice) napravite umak od Fant lovačkog umaka. Sadržaj vrećice uspite u 300 ml mlake vode. Miješajte pjenjačom dok umak ne zagrije. Kuhajte 3 minute na laganoj vatri miješajući i na kraju dodajte sok od pečenja. Bundevu narežite na kockice i popecite u tavici na malo ulja. Kad je pečena, dodajte nasjeckani češnjak, sol i papar. Rižu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i umiješajte u bundevu. Pečena rebarca poslužite s pečenom bundevom i rižom prelivenom lovačkim umakom.