Sastojci:
glatko brašno
mlijeko
suncokretovo ulje
svježi kvas
sol, šećer, papar
jaje
krem sir
grana padano
tartufata
muškatni oraščić
svježi bosiljak
juneći ramstek
crni tartuf
vlasac
acceto
grdobina
tost kruh
orasi
maslinovo ulje
limun
rikola
češnjak
maslac
badem
naranča
crno vino
krumpir
kapare
cvijet kapare

Priprema:
Zamijesiti kruh. Pomiješati sastojke te premazati na topli kruh te poslužiti uz trakice ramsteka. napraviti džem od luka. Priprema:
Grdobinu očistiti, pripremiti medaljone. Napraviti smjesu od tosta, oraha, grana padana i maslinovog ulja. Očišćenu ribu nakapati limunom, posoliti i popapriti. Na papir za pečenje staviti smjesu pa ribu i smjesu. Peći 15 min na 200. Krumpir skuhati na kockice, umiješati sviježu rikolu češnjak i kapare. Preliti maslinovim uljem.

200 g čokolade za kuhanje rastopit sa 200 g maslaca, žutanjke istući sa 100 g šećera, bjelanjke istući i pomiješati s bademima. Sve spojiti i izliti u kalup na papir za pečenje. Peći 20 min na 170. Preliti sokom od 2 naranče i 50 ml maslinovog ulja. Na jednom dcl vode zakuhati šećer, ugasiti, staviti narančinu koricu i pustiti par minuta. Kasnije tu koricu uvaljati u šećer.