Sastojci:
Priprema:
Luk narežemo na trakice, a kim i sjemenke korijandera izmrvimo u mužaru. U zdjelu stavimo brašno od slanutka, dodamo rižino brašno, čili u prahu, kurkumu, prašak za pecivo, mrvljeni korijander, kim i sezam. Posolimo i na suho izmiješamo sastojke. Zatim ulijemo malo vode i izradimo jednoličnu polugustu smjesu. Potom u smjesu dodamo trakice luka, dobro izmiješamo te pomoću dvije žlice izradimo žličnjake koje stavimo pržiti u duboko ulje. Kad žličnjaci poprime zlatno-smeđu boju, izvadimo ih na papir da upije višak masnoće. Bhaji ukrasimo svježim korijanderom i poslužimo uz vrhnje. Očistiti ribu od kostiju. Cornfaleks, chilli i krupnu sol usitniti i u to uvaljati filete ribe, sve ispržiti. Batat ispikati vilicom i ispeći u pećnici, prerezati na pola, izdubiti žlicom i napuniti mješavinom batat pirea pomiješanog s malo mente i đumbira, vratiti natrag u žljebiće.