Ostalo

Mol na jednostavno s krumpirom

Mirela i Ljuba

RTL
2021-04-02 14:15

Sastojci:

Krumpir

Češnjak

Peršin

2 limuna

1 kg oslića


Priprema:

Mola (oslića) oprati i maknuti glavu, posušiti, posoliti i staviti u vatrostalnu zdjelu. Krumpir oguliti, staviti uz ribu. Češnjak glavu prepoloviti i zajedno s kriškama limuna složiti uz krumpir. Sve zaliti maslinovim uljem, posoliti, popapriti i staviti peći na 175 stupnjeva 30-ak min.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.