Ostalo

Mozak u tempuri

Jazz i Joško

RTL
2021-03-19 11:12

Sastojci:

Mozak

Kiselo vrhnje

Kiseli krastavci

Špinat

Tempura brašno

Mahune

Sezam

Peršin


Priprema:

Mozak obariti i očistiti od opne i žilica, narezati i posoliti. Pržiti u smjesi za tempuru u dubokom vrućem ulju. Od kiselog vrhnja, krastava, jogurta i peršina napraviti umak. Mahune dinstati na maslacu, začiniti i pred kraj dodati krušne mrvice te malo sezama.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.