Sastojci:
0,200kg mrkve
0,200 kg kineskog kupusa
0,080 kg češnjaka
0,100 kg poriluka
0,050 kg đumbira
0,100 l soja-sosa
0,150 kg vrganja
0,300 kg rižinih rezanaca
0,100 kg sojinih klica
0,200 kg tijesta za savijače
0,300 kg pilećih prsa
0,050 l acetabalsamica
0,200 kg salateiceberg
Priprema:
Na maslinovom ulju popržimo gljive. Nakon što ih maknemo, na istoj masnoći popržimo prsa narezana na kockice,mrkvu narezanu na štapiće, poriluk narezan na kose kolutiće, ribani đumbir isitno sjeckani češnjak. Zalijemo soja-sosom te na kraju dodamo kineski kupus i sojine klice te rižine rezance koje smo prethodno pofurili u kipućoj vodi. Tom smjesom punimo tijesto za savijače te zarolamo i pržimo u dubokoj masnoći da dobiju zlatno žutu boju. Od aceta, češnjaka, vode i maslinovog ulja napravimo dressing te neposredno prije posluživanja prelijemo preko posušene salate.