Ostalo

Natali i Hrvoje: Grdobina na zelenoj postelji i flambirane police ovčice

Press
01.03.2017 23:00

Sastojci :

Grdobina

Ovčica

Kelj

Jaje

Mrkva

Poriluk

Tikvica

Raštika

Limun

Peršin

Maslinovo ulje

Mutti passata

Krušne mrvice

Ovidur

Šafran

Priprema:

Napraviti tjesteninu s keljem. Grdobinu isfiletirati i posoliti. Na tavu staviti ulje, češnjak, grdobinu, podlijevati vinom i utisnuti limun i peršin. Ovčicu isfiletirati, očistiti od kostiju. Posoliti i zapapriti, premazati smjesom od krušnih mrvica, peršina, passate, češnjaka, sira, šafrana, ružmarina. Zamotati u rolicu i staviti peći. Usred pečenja zaliti vinom. Povrće narezati na sitne trakice te ih postepeno stavljati u tavu, preliti maslinovim uljem, paprom i soli.