Ostalo

Natali i Hrvoje: Grdobina na zelenoj postelji i flambirane police ovčice

Press
2017-03-01 23:00

Sastojci :

Grdobina

Ovčica

Kelj

Jaje

Mrkva

Poriluk

Tikvica

Raštika

Limun

Peršin

Maslinovo ulje

Mutti passata

Krušne mrvice

Ovidur

Šafran

Priprema:

Napraviti tjesteninu s keljem. Grdobinu isfiletirati i posoliti. Na tavu staviti ulje, češnjak, grdobinu, podlijevati vinom i utisnuti limun i peršin. Ovčicu isfiletirati, očistiti od kostiju. Posoliti i zapapriti, premazati smjesom od krušnih mrvica, peršina, passate, češnjaka, sira, šafrana, ružmarina. Zamotati u rolicu i staviti peći. Usred pečenja zaliti vinom. Povrće narezati na sitne trakice te ih postepeno stavljati u tavu, preliti maslinovim uljem, paprom i soli.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.