Ostalo

Natali i Hrvoje: Osso Bucco

Press
31.01.2017 23:00

OPIS:

Posoliti meso i uvaljati u brašno, ispeći sa svake strane. Dodati malo bijeloga vina. Izvaditi meso i ubaciti povrće. Dodati pelate, timijan, lovorov list i ostatak bijelog vina te vratiti meso i kuhati poklopljeno.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.