Ostalo

Natali i Hrvoje: Pileći eingemachtes

Press
13.02.2017 23:00

Sastojci:

Piletina

Grašak

Mrkva

Crveni luk

Jaje

Peršin

Celer

Brašno

Sol

Papar

Ulje biljno

Kvasac

Jogurt

Prašak za pecivo

Postupak:

Na ulju pržimo izrezanu piletinu, dodamo sitno sjeckani crveni luk, zatim mrkvu i celer, izrezane na kocke, Pobrašnimo I zalijemo vodom, začinima, kuhamo na laganoj vatri dok meso ne omekša. Pred sam kraj dodamo grašak i sitno sjeckani peršin. Od jaja, brašna, vode, soli i malo ulja izradimo tijesto malo gušće nego za palačinke. Žlicom vadimo male žličnjake i spuštamo ih u vrelu juhu. Od brašna, jaja, malo soli, praška za pecivo i jogurta umijesimo srednje tvrdo tijesto, pustimo da malo odstoji. U vrelo ulje žlicom namočenom u ulje vadimo tijesto te pržimo uštipke.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.