Ostalo

Natali i Hrvoje: Quiche i Gaby picek

Press
08.02.2017 23:00

Sastojci:

0,150 g oštrog brašna

1 žličica soli

1 manji poriluk

150 g hamburgera

2 jaja

0,100 ml vrhnja za kuhanje

100 g parmezana

1 žličica papra

1 žlica peršina

0,650 g piceka

0,100 g mrkve

0,100 g krumpira

0,080 g češnjaka

1 ljubičasti luk

Priprema:

Zamijesiti tijesto i pustiti ga da se odmori. Napraviti nadjev od hamburgera i poriluka. Dodati u jaja i vrhnje za kuhanje te peći u pećnici na 200 stupnjeva. Staviti kuhati mrkvu, krumpir i češnjak. Piletinu iskoštiti i staviti peći na tavu. Zapeći kosti i napraviti umak. Servirati pire, malo umaka i pečenu piletinu.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.