Sastojci:
Predjelo: SJECKANI BIFTEK
Ispržiti kruh te na njega staviti matovilac i sitno sjeckane kapare. Začinjeni biftek nasjeći na trakice i ispeći. Staviti biftek na kruh.
![321kuhaj, Natali i Hrvoje, 4ep](https://images.rtl.hr/media/images/884xX/Feb2017/cro-27fbd0ca-8f28-11ec-aefa-0242ac120014_521681.jpeg?v=4837&fop=fp:0.50:0.50)
Glavno jelo: LUNGIĆ U UMAKU OD BIJELOG LUKA
Mladi krumpir oprati, presjeći na pola i staviti peći u kori (peći u pećnici). Medaljone lungića ispržiti lagano sa svake strane. U drugoj tavi pirjati luk, zaliti vrhnjem za kuhanje, začiniti pa izmiksati. Ubaciti meso u umak te skuhati do kraja.
![321kuhaj, Natali i Hrvoje, 4ep3](https://images.rtl.hr/media/images/884xX/Feb2017/cro-27a8d74e-8f28-11ec-b725-0242ac120023_521684.jpeg?v=4837&fop=fp:0.50:0.50)
Desert: CARSKI DROBLJENAC
Odvojiti žumanjke i bjelanjke. Žumanjke izmiksati sa šećerom, a od bjelanjaka napraviti snijeg. Spojiti pa dodati suhe grožđice, rum i brašno. Peći na zagrijanoj tavi s maslacem na laganoj vatri. Kada okrenemo smjesu u tavi, lagano ju podijelimo vilicom na komadiće.
![321kuhaj, Natali i Hrvoje, 4ep,2](https://images.rtl.hr/media/images/884xX/Feb2017/cro-282d8bce-8f28-11ec-b76d-0242ac12000f_521680.jpeg?v=4837&fop=fp:0.50:0.50)