Ostalo

Natali i Hrvoje: sjeckani biftek, lungić u umaku od luka i carski drobljenac

Press
02.02.2017 23:00

Sastojci:

Predjelo: SJECKANI BIFTEK

Ispržiti kruh te na njega staviti matovilac i sitno sjeckane kapare. Začinjeni biftek nasjeći na trakice i ispeći. Staviti biftek na kruh.

321kuhaj, Natali i Hrvoje, 4ep

Glavno jelo: LUNGIĆ U UMAKU OD BIJELOG LUKA

Mladi krumpir oprati, presjeći na pola i staviti peći u kori (peći u pećnici). Medaljone lungića ispržiti lagano sa svake strane. U drugoj tavi pirjati luk, zaliti vrhnjem za kuhanje, začiniti pa izmiksati. Ubaciti meso u umak te skuhati do kraja.

321kuhaj, Natali i Hrvoje, 4ep3

Desert: CARSKI DROBLJENAC

Odvojiti žumanjke i bjelanjke. Žumanjke izmiksati sa šećerom, a od bjelanjaka napraviti snijeg. Spojiti pa dodati suhe grožđice, rum i brašno. Peći na zagrijanoj tavi s maslacem na laganoj vatri. Kada okrenemo smjesu u tavi, lagano ju podijelimo vilicom na komadiće.

321kuhaj, Natali i Hrvoje, 4ep,2

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.