Sastojci:
Predjelo: SJECKANI BIFTEK
Ispržiti kruh te na njega staviti matovilac i sitno sjeckane kapare. Začinjeni biftek nasjeći na trakice i ispeći. Staviti biftek na kruh.
Glavno jelo: LUNGIĆ U UMAKU OD BIJELOG LUKA
Mladi krumpir oprati, presjeći na pola i staviti peći u kori (peći u pećnici). Medaljone lungića ispržiti lagano sa svake strane. U drugoj tavi pirjati luk, zaliti vrhnjem za kuhanje, začiniti pa izmiksati. Ubaciti meso u umak te skuhati do kraja.
Desert: CARSKI DROBLJENAC
Odvojiti žumanjke i bjelanjke. Žumanjke izmiksati sa šećerom, a od bjelanjaka napraviti snijeg. Spojiti pa dodati suhe grožđice, rum i brašno. Peći na zagrijanoj tavi s maslacem na laganoj vatri. Kada okrenemo smjesu u tavi, lagano ju podijelimo vilicom na komadiće.