Sastojci:
Priprema:
Glavno jelo
Pačja prsa odvojiti od ostatka patke. Kožicu zarezati poprijeko. Začiniti prsa solju i začinima. Položiti prsa s kožicom prema dolje na vruću tavu i peći na laganoj vatri 8-10 minuta kako bi se otopila mast. Zatim pojačati vatru da kožica postane hrskava te peći još 3-4 minute. Prije samog kraja pečenja, dodati soja-sos i med te okretati patku u umaku dok se ne reducira i pretvori u sirup. Pačja prsa izvaditi i ostaviti da odmore 10 minuta.
Prilog
Mladi krumpir oguliti, odnosno lagano skinuti koru i kuhati u slanoj vodi dok sami ne otpadnu s noža zabodenog u njih. Ocijediti ih i začiniti dok su vrući. Preliti umakom od maslinovog ulja, limuna, soli, papra i svježeg kopra.
Mladi grašak blanširati u vodi jednu minutu. Usitniti lješnjake. U posudu staviti grašak, mladi špinat, lješnjake i dodati ulje lješnjaka, aceto balsamico i začine te promiješati.