Ostalo

Okupano pile

RTL TV
12.11.2019 10:39

Sastojci:

pileći batak sa zabatkom 400 g

pureći vratovi 200 g

mrkva 300 g

peršin korijen 200 g

celer korijen 200 g

kelj pupčar 100 g

peršin list svježi 30 g

ljutika 20 g

češnjak 50 g

pulpa od rajčice 0,25 l

crveni luk 200 g

maslac 400 g

hrbat od pileta/kokoši 200 g

krumpir bijeli 400 g

jaje 1 kom

brašno oštro 150 g

Priprema:

U lonac stavite kuhati meso, dodajteočišćeno povrće i začine. Kada meso bude kuhano, izvadite ga isto kao i povrće. Povrće prodinstajtena maslacu. Napravitesalsu od rajčice tako da prodinstateluk i češnjak i na to dodatepulpu od rajčice pa ostavite da se reducira. Od temeljca u kojem se kuhalo povrće i meso napravitejuhu u koju stavitedomaću tjesteninu koju možete napraviti od žutanjka i brašna. Meso, kuhano povrće i salsu poslužiteuz restani krumpir.

Tri, dva, jedan - kuhaj!