Sastojci:
vongole 8 kom
dagnje 8 kom
kozice 8 kom
pileći zabatci s kostima i kožom 4 kom
peršin list 1 svežanj
limun 3 kom
maslinovo ulje 0.2 l
češnjak 1/2 glavice
niti šafrana
chorizo kobasica
luk 3 kom
crvena paprika (svježa) 1 kom
pelati 1 konzerva
slatka paprika mljevena 1 čajna žlica
arborio riža 0.400 kg
smrznuti grašak 0.100 kg
limeta 2 kom
povrće za temeljac (mrkva, peršin korijen i list, 1/4 celera, celer list)
Priprema:
Prvo pripremite mješavinu bilja tako da pomiješate nasjeckani list peršina s limunovim sokom, maslinovim uljem i protisnutim češnjakom. Šafran namočite u toplu vodu i pustite da zakipi. Kozice očistite od glava i ljušture te napravite temeljac od povrća, kozica i kosti zabataka. Zagrijte ulje i dodajte piletinu koju potom zapečete sa svih strana te je izvadite na stranu. Zatim prepržite kobasicu i izvadite. Na istoj tavi dinstajte luk i svježu papriku te dodajte rajčicu, mljevenu papriku i češnjak. Nakon 5 minuta dodajte rižu pa nakon par minuta stavite mješavinu bilja, piletinu i kobasicu. Dodajte školjke i grašak nakon 10 minuta kuhanja.Kozice stavite zadnje te pri posluživanju dodajte limetu na vrh.