Sastojci:
oštro brašno 100 g
glatko brašno 100 g
mlijeko 1,5 dl
sojino mlijeko 1 dl
jogurt 0,5 dl
ajvar 0,5 dl
krem sir 100 g
artičoke u ulju 3 kom
čili papričica pola komada
sušena rajčica 2 kom
peršin list
cikla 1 kom
kokosovo mlijeko 1 dl
kajenski papar
jaja 2 kom
stabiljka kineskog kupusa 3 kom
proso 50 g
salata 4 lista
lješnjaci 25 g
maslinovo ulje
Priprema:
Od glatkog i oštrog brašna, mlijeka, sojinog mlijeka, jogurta, ajvara i soli zamijesite tijesto za palačinke i ispecite tanke palačinke. Ispecite ciklu sa uljem u foliji dok ne omekša pa je sa štapnim mikserom umiješajte s kokosovim mlijekom i kajenskim paprom. Sitno nasjeckajte artičoke, sušenu rajčicu, peršin, čili, tostirane lješnjake pa sve pomiješajte s krem sirom, jogurtom, soli i paprom. Kuhajte kineski kupus s prosom i nasjeckajte ga na trakice, a onda zalijte s limunovim sokom i maslinovim uljem. Salatu, kupus i proso začiniti, a palačinke namazati sa smjesom i narezati na komade.