Ostalo

Pariški s pommesom

RTL TV
2019-11-15 10:03

Sastojci:

teleći but 300 g
brašno 200 g
jaja 3 kom
krumpir 600 g


Priprema:

Jaja razmutite, dodajte malo soli. Šnicle istucite, dobro ih osušite i malo posolite i po želji popaprite. Zatim zagrijte ulje, ne prevruće, pa šnicle umačite u brašno pa u jaja i stavljajte u ulje i polagano pecite do zlatnožute boje.

Na gotove šnicle narežite šnitice limuna po želji.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.