Sastojci:
1 kom suhog crvenog čilija
0,02 kg sjemenke korijandera
0,05 kg češnjaka
0,1 kg svježeg bosiljka
0,1 kg sviježeg lišća korijandera
0,05 kg soli
0,02 kg papra
0,1 kg limuna
0,6 kg odreska tune
0,6 kg mladog krumpira
0,1 kg zelene masline
0,1 l maslonovog ulja
Priprema:
Istucite čili i korijandrove sjemenke u mužaru. Dodajte češnjak, bosiljak, list korijandra i limunov sok te usitnite, i začinite po želji.
Odreske natrljaj sa obje strane te na dobro zagrijanoj tavi pržiti sa obje strane cca 60sec. dok ne dobije lijepu smeđu boju. Odmorimo odrezak nekoliko minuta te poslužimo sa kuhanim mladim krumpirom u kori kojeg smo obogatili sa maslinama te grubo sjeckanim bosiljkom i korijandrom te začinili sa maslinovim uljem, soli i paprom.