Ostalo

Pečeni odresci tune sa korijandrom i bosiljkom

Press
2018-02-21 09:00

Sastojci:

1 kom suhog crvenog čilija

0,02 kg sjemenke korijandera

0,05 kg češnjaka

0,1 kg svježeg bosiljka

0,1 kg sviježeg lišća korijandera

0,05 kg soli

0,02 kg papra

0,1 kg limuna

0,6 kg odreska tune

0,6 kg mladog krumpira

0,1 kg zelene masline

0,1 l maslonovog ulja

Priprema:

Istucite čili i korijandrove sjemenke u mužaru. Dodajte češnjak, bosiljak, list korijandra i limunov sok te usitnite, i začinite po želji.

Odreske natrljaj sa obje strane te na dobro zagrijanoj tavi pržiti sa obje strane cca 60sec. dok ne dobije lijepu smeđu boju. Odmorimo odrezak nekoliko minuta te poslužimo sa kuhanim mladim krumpirom u kori kojeg smo obogatili sa maslinama te grubo sjeckanim bosiljkom i korijandrom te začinili sa maslinovim uljem, soli i paprom.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.