Ostalo

Pizza

RTL TV
2019-11-13 10:44

Sastojci:

brašno 300 g
kvasac 7 g
šampinjoni 100 g
rikola 200 g
bukovače 100 g
rajčice 100 g
aceto 2 dl
mozarella 100 g


Priprema:

Zamijesiti tijesto od kvasca, vode i brašna te pustiti da odmara. Razvaljati tijesto, staviti rajčicu, gljive i mozarellu te peći na 230 stupnjeva 20 minuta. Na gotovu pizzu staviti rikolu i rajčicu te nakapati redukcijom acetta imaslinovim uljem.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.