Sastojci:
500 g pilećihkrilca
Amarant
5 g majčine dušice
5 g curryja
25 g konzerve graha
0,1 dcl maslinovogulja
10 g oštrog brašna
10 g luka
50 g češnjaka u granulama
15 g žutih mahuna
15 g zelenih mahuna
Priprema:
Pileća krilca mariniramo u ulju, crvenoj dimljenoj paprici i dodamo začine po želji. Amarant kuhati u 3/4 vode sa solju, majčinom dušicom i crvenom slatkom paprikom oko 25 min. U zdjeli izmješati grah, curry, luk i češnjak te peršin. Smjesi dodati kuhani amarant, 3-5 žlica brašna i 3 žlice maslinovog ulja te soli i papra po želji. Sve dobro izmješati, raditi male popečke i peći u pećnici na 180 stupnjeva. Žutu i zelenu mahunu skuhamo 'al dente' i serviramo.