Ostalo

Proteinsko predjelo

RTL TV
27.11.2019 10:48

Sastojci:

svježi sir 250 g

zobene pahuljice 100 g

brašno 25 g

tuna konzerva 2 kom

kiselo vrhnje 100 g

limunov sok 0,5 dl

prašak za pecivo 1 vrećica

jaja 2 kom


Priprema:

Od svježeg sira, zobenih pahuljica, brašna, praška za pecivo i jaja umijesiti tijesto, oblikovati ga i peći 25 minuta na 220 stupnjeva.

Tunu, kiselo vrhnje i sok od limuna izraditi u paštetu i poslužiti s kruhom.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.