Ostalo

Raža na lešo

Press
2018-03-22 09:00

Sastojci:

Raža

Komorač

Mlada kapula

Peršin

Mrkva

Krumpir

Češnjak

Anis

Cherry rajčica

Priprema:

Na maslinovom ulju prepržiti češnjak i mladu kapulu. Dodati krumpir, koromač i mrkvu te doliti vode. Kad krumpir bude gotovo kuhan, dodati file raže, narezan na komade. Posoliti, popapriti i dodati malo anisa. Na kraju ubaciti cherry rajčice i nasjeckani peršin.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.