Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
epizoda 30

Raža s krumpirom

Jozefina i Ksenija

Image
rtl.hr/ 31.3.2021. u 10:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sastojci:

Mladi krumpir

Kopar

Kiselo vrhnje

200 g mahuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Luk

200 g mrkve

Upravo se čita

Image
POSLJEDNJI UBODI JE UBILI?

Prikazana snimka strašnog zločina u Lidlu. U 16 sekundi, Đekić je Vesnu ubo 20 puta. Snimku nije htio gledati

Raža

Timijan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Maslinovo ulje

200 g kajmaka

100 g proso brašno

Limun

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Priprema:

Ražu izfiletirati i staviti u marinadu od limuna, vode i maslinovog ulja. Krumpire oprati, obrisati, staviti u aluminijsku foliju i peći u pećnici. Mahune i mrkvu očistiti i nasjeći crveni luk, pržiti ga na malo maslinovog ulja. Kad dobije boju dodati mahune i mrkvu pa zajedno kratko pržiti. Preliti s malo aceto balsamica i pustiti da alkohol ispari. Za dip pomiješati kajmak i kiselo vrhnje, posoliti i dodati sjeckani kopar. Ražu uvaljati u brašno od prosa, pržiti na kratko na maslinovom ulju. Ribu servirati na povrću. Krumpir presjeći i preliti dipom.

rtl.hr/ 31.3.2021. u 10:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EPIZODA 25

Grah na varivo s buncekom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba