Ostalo

Ražnjići od kozica i kus-kus s Treviso radičem i tartufatom

RTL TV
03.12.2019 09:31

Sastojci:

kozice 500 g
limun 100 g
češnjak 50 g
svježi vlasac 20 g
Treviso radič 250 g
crveni luk 150 g
maslac 50 g
bijelo vino 50 ml
kus-kus 200 g
tartufata bijela 100 g
pršut 50 g
parmezan 50 g


Priprema:

Kozice očistiti, marinirati u marinadi od limunovog soka, maslinocog ulja, sitno sjeckanog češnjaka, soli, papra, vlasca, curryja i malo ljute paprike. Na štapiće nabadati marinirane kozice i kratko peći na tavi. Od glava kozica napraviti temeljac. Na maslacu dinstati luk i radič, podliti vinom, dodati kus-kus, podliti temeljcem od kozica i poklopiti da se kuha. Kad je pri kraju, dodati tartufatu i sjeckani pršut. Gotovo servirati u kalup i posuti parmezanom.