Sastojci:
svinjska rebra u komadu
mascarpone
smeđi šećer
ananas
dimljena paprika
češnjak
jaja
sok od ananasa
brašno oštro
kozice
kokosovo mlijeko
krumpir
maslac
curry u prahu
curry pasta
grožđice
jasmin riža
Priprema:
Predjelo -Kozice u curry pasti s jasmin rižom
Kozice očistiti, dobro popržiti na vrućem ulju, staviti sa strane. izvaditi curry pastu, od curryja, vode, maslaca, smeđeg šećera i kokosova mlijeka, ukuhati do poluljepljive smjese. Rižu skuhati, ocijediti. Poslužiti rižu, na to staviti kozice, preliti s curry pastom.

Glavno jelo -Pečena rebra s krumpirom
Svinjska rebra dobro nauljiti, rukom natrljati smjesom ulja, soli, papra, crvene paprike. peći na 200 C 50 minuta. Krumpir oguliti, nasjeći na četvrtine po dužini, prokuhati, ocijediti pa uvaljati u smjesu kojima su natrljana rebra te peći uz meso.

Desert -Mascarpone s borovnicama
Mascarponeu dodati šećer, med i malo maslaca za bogatiji maslac. Napraviti prhki biskvit (2 jaja, oštro brašno). Biskvit razvući na jako tanko. Ispeći i izrezati na kockice, bogato namazati mascarponeom.
Ukuhati pekmez od borovnice i preliti preko mascarponea, prošarati medom i posuti grožđice.
