Ostalo

Ričet s grahom i buncekom

Press
2018-03-13 10:30

Sastojci:

Buncek

Ječmena kaša

Crveni grah

Svinjska mast

Špek

Crveni luk

Celer

Žuta paprika

Papar u zrnu

Grah

Priprema:

Na svinjskoj masti prepržiti nasjeckani luk, špek, papriku i malo celera. U posebnoj posudi kuhati buncek s lovorom i paprom u zrnu. Kad povrće pusti vodu, unutra dodati ispranu ječmenu kašu i kratko zapržiti. Skuhani buncek narezati na manje komadiće i dodati u kašu. Zatim dodati procijeđeni temeljac, to jest vodu od bunceka, i kuhati 30 minuta. Pred sam kraj dodati grah iz konzerve i začiniti soli, paprom i čilijem.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.