Ostalo

Rižoto od sipe

Press
2018-03-13 10:00

Sastojci:

Crveni luk

Sipa

Maslinovo ulje

Arborio riža

Mrkva

Korijen celera

Maslac

Priprema:

Od mrkve i korijena celera napraviti povrtni temeljac. Na maslinovom ulju prepržiti sitno nasjeckani luk. Sipu očistiti i izrezati na kockice 1x1 centimetar. Na preprženi luk dodati sipu i kratko pržiti. Na to dodati 150 grama arborio riže i kratko pržiti. Rižu lagano podlijevati temeljcem sve dok ne bude al dente, te dodati crnilo od sipe.Rižoto završiti začinima i kockicom maslaca.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.