Ostalo

Salata od trlje i bulgura

Press
2018-03-27 09:00

Sastojci:

Trlja

Bulgur

Prepeličja jaja

Mahune

Mrkva

Kiselo vrhnje

Jogurt

Priprema:

Bulgur namočimo u dva puta više vode od količine bulgura. Mahune i mrkvu narežemo na trakice i blanširamo. Trlju filetiramo, a ostatak ribe (kosti i glavu) zapečemo na tavi. Filete kuhamo na pari oko 3 minute. Od kiselog vrhnja, jogurta i ulja na kojem su se pekli ostaci trlje napravimo umak i začinimo. Prepeličja jaja poširamo u vodi.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.