Sastojci:
Menu od 3 slijeda (toplo predjelo, glavno jelo, desert) vrijeme pripreme 75 min
Košarice punjene krvavicom i plavim sirom, Svinjski filet s povrćem i kruške u umaku s pinjolima.
Košarice punjene krvavicom i plavim sirom
Od tijesta za savijače napraviti kocke, namakati kocke od tijesta rastopljenim maslacem, namazana strana prema dolje, staviti ih u kalupe za maffine, ispeći kratko 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 180C. Dobro je kocke od tijesta pokriti vlažnom kuhinjskom krpom da se ne presuše. Izvaditi iz pećnice neka se malo prosuše. Ugrijati suncokretovo ulje na tavi, očišćenu krvavicu lagano propržiti, staviti malo luka da se s njom propirja, posipati izmrvljenim sirom, zatim staviti u pećnicu da se prepeče, odnosno da se rastopi sir i da košarice dobiju zlatnožutu boju .
Svinjski filet s povrćem
Povrće očistiti i nasjeckati na vrlo tanke ploške, filet narezati na ploške debljine 1 cm, ulje zagrijati u woku te neprestano miješajući u porcijama peći povrće oko 4 minute, također i meso. Posoliti, zapapriti, dodati ostale sastojke, đumbir, chilli papričice. Dodati soya umak, aceto, cherry i pomiješati povrće i meso, kratko da povrće ostane hrskavo (na jakoj vatri).
Kruške u umaku s pinjolima
Vino, šećer, koricu limuna staviti u posudu, zakuhati i staviti pokriveno 3-5 minuta. Kruške izvaditi, dodati kruškovac u tekućinu, još malo prokuhati da se napravi sirup. Pinjole tostirati na tavi, te ih prije serviranja staviti na tanjur, staviti tučeno slatko vrhnje.