Sastojci:
Stavite gljive u toplu vodu da omekšaju, zatim ih operite, dobro ocijedite i krupno izrežite. Otopite polovicu maslaca u jednoj posudi, dodajte zgnječeni češnjak i kad porumeni izvadite ga, dodajte gljive, dobro ih popržite miješajući, prelijte s malo brandyja, posolite, zapaprite i kuhajte na tihoj vatri .Prije nego skinete gljive s vatre posipajte ih kosanim peršinom. Dobro očistite meso od žilica i masnoće pa dugim tankim nožem duboko zarežite u kotlete; posolite ih malo iznutra, zatim u svaki stavite komad sira, plošku šunke i na kraju malo pripremljenih gljiva. zatvorite otvor pazeći da se rubovi mesa poklapaju, stavite svaki kotlet na komad maslacem podmazane aluminijske folije, posolite, stavite preko kotleta listić žalfije ili ako više volite sitno izrezano aromatično bilje te komadić maslaca. Svaki kotlet dobro uvijte u aluminijsku foliju pazeći dobro da je kost ne probije. Stavite ovako uvijeno meso na lim pa u zagrijanu pećnicu (190stupnjeva) da se peče oko pola sata. Izvadite meso iz pećnice, stavite ga na tanjur za posluživanje i iznesite na stol, i dalje zatvoreno u foliju kako bi što duže zadržalo aromu. Uz ove ukusne kotlete kao prilog poslužite zapečeni krumpir koji začinite po želji.