Ostalo

Sara i Anna: Punjene pole i junetina na rezancima

Press
08.02.2017 23:00

Sastojci:

0,500 g junetine od bataka

4 krumpira

0,300 g svježih gljiva

0,100 l pelati rajčica

Malo peršina

0,20 dl crnog vina

1 crveni luk

2 bijela luka

4 češnja češnjaka

0,10 dag tvrdog sira

2 jaja

0,300 g brašna

Predjelo:

Izdubiti pole i ostaviti u hladnoj vodi.

Nadjev: Popržiti luk na maslacu, dodati gljive, malo češnjaka, peršina, vrhnje za kuhanje. Napuniti pole i staviti peći. Pri kraju nadodati naribani sir i opet zapeći.

Tjestenina: Zamijesiti tijesto u jajetu i brašnu!

Junetina u umaku : Luk popržiti zajedno s mrkvom. Staviti i meso i pirjati. Uliti crno vino, staviti peršin, češnjak i papra u zrnu.