Sastojci:
vrganji 100 g
šampinjoni 100 g
tartufata 50 g
ljubičasti luk 100 g
maslac 100 g
kiselo vrhnje 200 g
svježi peršin 5 g
goveđi file 300 g
rikola 50 g
iceberg 50 g
čili svježi 5 g
brašno 5 g
kvasac 4 g
krumpir 30 g
tvrdi kravlji sir 50 g
Priprema:
Gljive zapeći na suhoj tavi te ih dodati u prodinstani luk s vinom. Biftek rezati te naglo zapeći i dodati u umak od vrganja, šampinjona, vrhnja i tartufate. Kruh omijesiti od brašna, kvasca i vode te ga peći na 200 C 30 minuta. Krumpir pržiti dva puta i poslužiti ga uz umak od vrhnja, senfa i tartufate. Peciva prerezati, u njih staviti umak s mesom, iceberg salatu, rikolu, rajčicu i karamelizirani luk.