Sastojci:
700 g puretine (zabatak)
100 g šparoga
800 g žutog krumpira
100 g maslaca
0,2 dcl bijelog vina
10 g peršina
50 g senfa
10 g šalotki
200 g limuna
3 g kajenskogpapra
5 g vlasca
Priprema:
Zabatak narezati na šniclekoje treba posoliti i popapriti. Šparoge oguliti i blanširati. Krumpir skuhamo u kori i ogulimo. Narežemo na ploške i dovršimo na tavi s maslacem papopaprimo i posolimo. U odreske dodamo senf, sol, papar, kim, goruščicu i crveni luk te ostavimo u marinadi cca 20 minuta. U tavi zagrijemo ulje i ispržimo odreske.Upreostalu marinadu dodamo 2 dcl vina i istresemo u tavu u kojoj smo prepržili odreske. Dodamo i puretinu te pirjamo dok se sve ne reducira.Posložimo toplo uz umak, šparoge i krumpir.