Ostalo

Srdele by Dino i Alen

RTL TV
27.11.2019 10:39

Sastojci:

srdelice 8 kom

krumpir 300 g

mrkva 150 g

rikola 150 g

rajčica 200 g

kukuruzna krupica 200 g

brašno 200 g

jaja 2 kom


Priprema:

Očistiti srdelice, panirati ih u brašnu, jajima i kukuruznoj krupici. Krumpir i mrkvu narezati na ploške i začiniti uljem, soli i paprom pa zapeći na 275 stupnjeva 5 do 10 minuta. Napraviti salatu od rikole i rajčica, začiniti i poslužiti sve zajedno.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.