Ostalo

Svinjetina s bulgurom i svježim kupusom

Press
2018-02-14 10:44

Sastojci:

0,05 kg bulgura

0,10 kg svježeg kupusa

0,20 kg crvenog luka

0,40 kg svježe rajčice

0,03 l suncokretovog ulja

0,03 kg maslaca

0,30 kg svinjskog buta

0,02 kg bagremovog meda

1 paprika

Priprema:

Prirediti povrće, luk narezati na sitno, papriku i rajčicu na kockice, a kupus na trakice. Meso izrezati na kocke. Na otopljeni maslac i malo ulja staviti pržiti crveni luk. Kad je upržen, dodati meso i sve zajedno pržiti desetak minuta. Posoliti, dodati čili papričice, kratko popržiti i dodati rajčicu i kupus, preliti vodom da sve bude pokriveno i kuhati na laganoj vatri. Nakon 30 minuta, dodati bulgur i med te kuhati još 10 minuta.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.