Ostalo

Svinjska rebarca i carsko meso by Dina i Franka

RTL TV
2019-12-14 09:00

Sastojci:

svinjska potrbušina 1,2 kg

svinjske kosti 1 kg

stare žemlje 6 kom

crveni luk

peršin

mlijeko

mileram 1 kom

tvrdi sir bovidur

kim

crvena rog paprika 3 kom

koncentrat rajčice 30 g

vlasac vezica

maslac 125 g

celer korijen 50 g

papar

sol

crno pivo

med


Priprema:

Stare žemlje razmrviti i politi mlijekom. Od rubova žemlji napraviti mrvice te ih aromatizirati vlascem i peršinom. Slaninu, luk i papriku prepržitipa dodatikruh i formiratiloptice od dobivene smjese te uvaljatiu mrvice sa sirom i pećiu dubokom ulju. Svinjsku potrbušinu mariniratiu medu i crnom pivu te pećiu pećnici. Nakon 45 minuta izvaditi,narezatina odreske te zapećina tavi. Od meda, piva i umaka od pečenja napravitiumak za meso i dodatimaslac.

Svinjske kosti mariniratiu crvenoj paprici, soli i papru, mileramu i ulju. Kosti peći u pećnici. Prepržitiluk, slaninu i papriku, zatim dodatigrah, koncentrat rajčice, ajvar, kajenski papar i sol. Grah zapećiu pećnici te kod posluživanja dodati peršin. Od celera i kima napraviti temeljac za podlijevanje graha.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.