Ostalo

Svinjska rebarca sa salsom od manga

Press
11.04.2018 11:00

Sastojci:

Svinjska rebarca

Mango

Cikla u staklenki

Bijeli i ljubičasti krumpir

Đumbir

Vlasac

Peršin

Aceto balsamico

Kečap

Med

Grah

Priprema:

Svinjska rebarca zapeći sa svih strana i staviti peći u pećnicu. Napraviti glazuru od kečapa, meda, aceta, đumbira, soli i papra. Pred kraj pečenja rebarca premazati glazurom i zapeći s obje strane. Od graha i cikle napraviti pire te začiniti limunom, maslinovim uljem, soli i paprom. Krumpire zapeći s obje strane na tavi, aromatizirati češnjakom i ružmarinom te zaliti vodom, zatim ih prebaciti u pećnicu i peći oko 30 minuta. Napraviti salsu od manga, peršina, vlasca, čilija, soli i papra. Preliti sokom od limuna i poslužiti ohlađeno.