Ostalo

Svinjski kotlet po domaći

RTL TV
2019-11-19 10:48

Sastojci:

svinjeći kotlets kostima (3 kom) 600 g

krumpir 800 g

povrtnica crna (crna repa) 500 g

bučino ulje 1dl

kukuruzno brašno 100 g

crno vino 2 dl

luk češnjak 3 režnja

luk ljubičasti 100 g

šampinjoni 150 g

mrkva crvena 100 g

peršin svježi pola vezice

svinjska mast 200 g

paprika svježa 100 g

kajmak 100 g

maslac 50 g


Priprema:

Začinite kotlete i popržite na zagrijanoj masnoći. Kad su gotovi, izvaditesa strane i poklopite. Krumpir ogulite i narežitena četvrtine, blanširajte, ocijeditevodu, začinitei stavitepeći u pećnicu. Šampinjone popržite i stavitesa strane. Na masnoći popržite luk, mrkvu, papriku, podlijte vinom, dodajtekajmak i napravite umak. Poslužiteuz prženo meso i pečene krumpire. Povrtnicu ogulite, naribajte, začinitecrnim uljem od buče i poslužiteuz glavno jelo.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.