Sastojci:
Svježi brancin
Jabuka Granny Smith
Crveni grejp
Maslinovo ulje
Češnjak
Mladi luk
Kapare
Limun
Sol
Papar
Priprema:
Brancin filetiramo, izvadimo sve kosti, narežemo na jako sitne kockice, posolimo i dodamo malo maslinovog ulja.Mladi luk ikapare usitnimo nožem te prije posluživanja pomiješamo startarom od brancina, po potrebi začinimo solju i paprom. Granny Smith jabuku neoguljenunarežemo prvo na sitne ploške pa zatim na kockice, začinimo maslinovim uljem, limunom i s malo soli. Crveni grejp ogulimo,izvadimo filete, sačuvamo samo jedan dio korice. File grejpa, malo korice, sol ičešnjak usitnimo štapnim mikserom. Dodajemo maslinovo ulje dok ne dobijemo emulziju, procijedimo kroz fino sito. U srednjem prstenu prvo složimo ragu od jabuke, na njega tartari sve ukrasimo emulzijom od crvenog grejpa.