Ostalo

Tatarski biftek

Jozefina i Ksenija

RTL.hr
2021-03-18 09:15

Sastojci:

1/2 crvenog luka

sol

papar

2 žlice majoneze

2 žlice Worchesrer umaka

baguette kruh

80 g maslaca

1 žlica kečapa


Priprema:

Svježe meso nakosati ili sitno nasjeckati, ali ne pretvoriti u paštetu. Meso pomiješati postupno sa svim sastojcima, dobiti teksturu koja se može namazati na kruh. Poslužiti uz tostirani kruh i rashlađeni maslac. Po želji se još mogu dodati neki začini ili prilozi.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.