Ostalo

Topla salata s lignjama

Press
2018-04-05 10:30

Sastojci:

Lignja patagonica

Quinoa

Kesteni

Šparoge

Priprema:

Quinou kuhamo u omjeru 1:2. Lignje stavimo kuhati u slanu vodu s maslinovim uljem, lovorom, paprom i soli. Šparoge očistimo i blanširamo u slanoj vodi. Quinou, lignje, šparoge i zapečene kestene pomiješamo i začinimo limunom, maslinovim uljem, paprom i dalmatinskim začinima.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.