Sastojci:
kupus sviježi 200 g
krumpir 200 g
mrkva 100 g
peršin 1 vezica
tortilje 2 kom
kozji sir 100 g
kiselo vrhnje 50 g
džem od brusnica 10 g
cikla 100 g
cherry rajčice 100 g
paprika 200 g
džem od trešanja 10 g
rukola 100 g
krastavac 100 g
pasirana rajčica 50 g
Priprema:
Za čušpajz skuhajte krumpir i mrkvu u vodi, a kupus lagano dinstajte na ulju pa povežite sve u jedan lonac i prokuhajte. Pred kraj dodajte začine - sol, papar i paprika.
Za tortilje ispecite rajčice na maslinovom ulju, dinstajte luk, dodajte papriku i malo džema od trešanja. Kozji sir, vrhnje i džem od brusnica povežite i namažite na tortilju te zapecite na tavi. Drugu tortilju napunite s dinstanim lukom, rajčicom, rikulom i krastavcem.