Ostalo

Tortilje i čušpajz by Dino i Alen

RTL TV
13.11.2019 10:00

Sastojci:

kupus sviježi 200 g

krumpir 200 g

mrkva 100 g

peršin 1 vezica

tortilje 2 kom

kozji sir 100 g

kiselo vrhnje 50 g

džem od brusnica 10 g

cikla 100 g

cherry rajčice 100 g

paprika 200 g

džem od trešanja 10 g

rukola 100 g

krastavac 100 g

pasirana rajčica 50 g

Priprema:

Za čušpajz skuhajte krumpir i mrkvu u vodi, a kupus lagano dinstajte na ulju pa povežite sve u jedan lonac i prokuhajte. Pred kraj dodajte začine - sol, papar i paprika.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Za tortilje ispecite rajčice na maslinovom ulju, dinstajte luk, dodajte papriku i malo džema od trešanja. Kozji sir, vrhnje i džem od brusnica povežite i namažite na tortilju te zapecite na tavi. Drugu tortilju napunite s dinstanim lukom, rajčicom, rikulom i krastavcem.