Ostalo

Trlja na salati komorača i palenta

RTL TV
04.12.2019 09:00

Sastojci:

trlja 500 g

komorač 200 g

sol

papr

mlijeko 2,5 dl

maslac 10 g

palenta 250 g

narančin sok 1 dl

maslinovo ulje

pršut 50 g

limun

češnjak u prahu


Priprema:

Trlju očistite i filetirajte, zatim posolite i popaprite pa zapecite na maslinovom ulju. Komorač očistite i narežite za salatu, zatim posolite i polijte limunovim sokom, pomiješajte i stavite u frižider da se ohladi. Skuhajte palentu. Od soka naranče, češnjaka u prahu i maslinova ulja napravite emulziju za salatu. Luk očistite i narežite na polukrug te dodajte u salatu. Na salatu stavite pečenu ribu i pored toga servirajte palentu i sjeckani pršut.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.