Sastojci:
Priprema za menu od tri slijeda:
Pirjati luk i prepeći na trakice narezanu piletinu, dodati tikvice, šampinjone i sve začiniti. Dodati soja sos i sve povezati gustinom. Napuniti savijaču, zarolati i staviti u ulje da se ispeče.
Poriluk izrezati na kolutiće, mrkvu na kockice, nasjeckati češnjak i sve staviti u tavu. Kuhanu ječmenu kašu ocijediti i pomiješati s prethodno pirjanim povrćem, ostaviti kratko na vatri da se okusi spoje. Pačja prsa začiniti i ispeći na grill tavi.
Sastojke za biskvit umiješati redom kako su navedeni: žumanjke pomiješati sa šećerom, dodati otopljenu čokoladu, zatim brašno pomiješano s praškom za pecivo i, na kraju, snijeg od bjelanjaka. Uliti u tepsiju i peći 20-tak minuta na 180C. Čokoladu rastopiti na pari, dodati vrhnje za kuhanje i miješati dok se ne stvori jednolična smjesa te sve preliti preko biskvita.