Ostalo

Je li bolje kuhati juhu poklopljenu ili otklopljenu? Kako je vi kuhate i zašto?

Mnogi kuhaju juhu poklopljenu, no Špiček objašnjava zašto je bolje kuhati je bez poklopca

RTL.hr
17.02.2022 16:15

Treba li se juha poklopiti kad se kuha ili ne?

Špiček više voli juhu (ili temeljac) kuhati otklopljenu, a ovo je njegovo objašnjenje.

"Volim juhu kuhati otklopljenukako bi ispario višak tekućine i tako dobijete na jačini. Kroz paru izlazi tekućina i reducira se", kaže Tomek.

Kada se kuha otklopljena, juha je ujedno i bistrija.

Nove epizode showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.